Mäklare

Därför ska du välja oss!

Dags att sälja bostad i Skåne? Anlita oss som din mäklare i Malmö för din nästa bostadsaffär! Vårt engagemang för våra kunder tillsammans med vår goda kännedom om Malmö stad gör oss unika i branschen.

Kontakta oss för att boka någon av våra kostnadsfria värderingar av din bostad eller om du har några andra frågor till våra mäklare i Malmö!

 

10 anledningar att välja våra mäklare i Malmö

Som Sveriges största fria mäklarkedja drivs vi av att tänka nytt och gå vår egen väg! Vi vill helt enkelt göra saker lite bättre och lite smartare för våra kunder. Vår ambition är att alltid leverera en kundupplevelse i världsklass, både innan, under och efter bostadsaffären. 

1. Kundupplevelse i världsklass

För oss är kundnöjdheten inte bara en fråga om förtroende, utan en väg till fler lyckade bostadsaffärer. Vi har en helt unik process för uppföljning av våra kunder och resultatet i mätningarna är en naturlig del av våra interna dialoger och utvecklingsområden för våra mäklare i Malmö.

2. Digitala och innovativa lösningar

Vi har investerat stort i att ha den allra senaste och bästa tekniken som förhöjer bostadsupplevelsen genom att skapa inspirerande bostadsannonser och effektiv marknadsföring så att din bostad får den uppmärksamhet den förtjänar på en allt mer digital bostadsmarknad.

3. Med din bostadsaffär i fokus

Vi ägs inte av någon bank eller något försäkringsbolag. Hos oss arbetar vi endast med att din bostadsaffär ska bli så bra som möjligt. Vi hjälper dig att förverkliga dina drömmar om ett nytt boende.

 

Kontakta oss för kostnadsfri värdering!

 

4. Över 100 000 unika besökare dagligen

Vår hemsida har över 100 000 unika besökare dagligen och är en av Sveriges mest besökta hemsidor, oavsett bransch.

5. Längre besökstid på bostadsannonsen

Vi erbjuder en visuell och interaktiv kundupplevelse i världsklass. Tack vare olika unika verktyg har vi längre besökstid på våra bostadsannonser än någon annan mäklarfirma.

6. En unik och kvalitetssäkrad process

Genom vårt egenutvecklade och branschledande affärssystem Dialog skapar vi grunden för kvalitet genom hela affären. Det gör också att alla våra mäklare i Malmö arbetar på ett likartat sätt genom hela processen.

7. Smartare visningskoncept

Vi har tagit fram ett smartare visningskoncept för att skapa den bästa upplevelsen av bostaden både innan, under och efter visningen. En bra visning leder oftast till en bättre budgivning.

8. Trygg och smart budgivning

Vi är den första fastighetsaktören i Sverige som erbjuder legitimerad budgivning med verifiering av lånelöfte, för att göra processen av bostadsaffärer tryggare än någonsin! Det innebär att ett bud, på ett säkert och certifierat sätt, kopplas samman med en köpare som i sin tur kan styrka sitt lånelöfte direkt via en säker koppling till sin bank. Detta minskar risken för oseriösa budgivare samt problem med finansiering senare i processen.

9. Smart matchning

Vi har ett av branschens största och mest aktiva kundregister med köpare från hela Sverige. Tillsammans med Mäklarhuset Smart® Sök och vår unika bevakningstjänst matchas just din bostad mot rätt köpare.

10. Vi finns alltid nära dig!

Som en av de största och äldsta aktörerna på marknaden har vi över 110 kontor från norr till söder i Sverige och även på flera platser i Spanien. Våra kontor drivs av engagerade entreprenörer som tillsammans med sina mäklare i Malmö ger dig en oöverträffad servicenivå.

 

Kontakta oss när du ska sälja!