Om oss

Vilka är vi?

Mäklarhuset Malmö tillhör Sveriges största, icke franchisedrivna, privata mäklarföretag med över 110 lokala, fristående kontor runt om i hela Sverige och även delar av Spanien. Vi äger oss själva och är den enda stora kedjan som är helt fri från banker, försäkringsbolag och franchisekoncept.

Vi förmedlar bostäder med stort engagemang, smarta digitala lösningar och skräddarsydda visningar med hög tillgänglighet och god lokal kännedom. Våra mäklare i Malmö är pålästa och kunniga genom varje bostadsaffär, allt för att göra kundupplevelsen så positiv som möjligt.

Kontakta oss nästa gång du behöver mäklare i Malmö!

 

Vi siktar på framtiden

Våra mäklare i Malmö arbetar smart och digitalt. Som mäklarföretag drivs vi av att tänka nytt och gå vår egen väg med moderna och nya sätt att arbeta. Vår hemsida är idag en av Sveriges mest välbesökta, oavsett bransch. Vi var även först med att lansera smarta tjänster som budgivningar online, legitimering och verifiering av lånelöfte, digital och social marknadsföring, virtuell renovering, VR och en smart sökmotor för bostäder.

 

Kontakta oss för kostnadsfri värdering!

 

En smartare bostadsaffär

Vi investerar stort i att ha den senaste och bästa tekniken för att skapa inspirerande bostadsannonser och effektiv marknadsföring. På så sätt ser vi till att din bostad får den uppmärksamhet den förtjänar på en allt mer digital bostadsmarknad. Genom att ständigt sätta kundens behov främst genom hela processen, hjälper våra mäklare i Malmö dig att hitta den smartaste vägen till en lyckad bostadsaffär.

 

Goda råd och muntlig värdering? 

Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering med våra mäklare i Malmö idag. Då får du även rådgivning om hur vi på bästa och tryggaste sätt kan hantera din nästa försäljning!

     Snabbfakta:


Vill du sälja, köpa eller värdera din bostad? Kontakta våra mäklare i Malmö enkelt genom att ringa, maila eller fylla i kontaktformuläret! 

 

Kontakta oss för hjälp med din försäljning!